devojka sa sunčanim naočarima drži fotoaparat i slika

Fotograf za rodjendane - Fotograf za 18 rodjendan - Beograd

Treba vam fotograf za rodjendane koji će zabeležiti svaki trenutak vaše proslave? Onda ste na pravom mestu! Kao iskusni profesionalac, posvećen sam tome da uhvatim svaku emociju i sve nezaboravne uspomene.

KONTAKT

Fotograf za rodjendane Beograd - Super pristupačna cena

Ovekovečili biste fotografijama neku specijalnu priliku. Naša foto ekipa sa izuzetnim iskustvom će vam to omogućiti.

Kako smo profesionalni fotografi, često nas angažuju za fotografisanje rođendana, bilo dečijih ili za odrasle u Beogradu i širom Srbije.

Naš stil fotografisanja dečijih rodjendana i punoletstava je malo drugačiji u odnosu na fotografisanje porodičnih portreta. U pitanju reportažno i dokumentarno fotografisanje dece ili odraslih koje se fokusira isključivo na beleženje posebnih trenutaka proslave dok se odvijaju bez našeg direktnog uključivanja.

Takođe smo nenametljivi i tu smo  da stvorim prelep zapis dana o kojem ćete se vi i vaša deca rado sećati; duvanje svećica na rođendanskoj torti, priče animatora za decu, jurnjava za mehurićima pa čak i suze kada je sve previše zabavno i vreme je za povratak kući! 

Fotografišemo i odrasle i decu i pravim crno-bele fotografije kao i fotografije u boji. 

Podjednako kvalitetno radimo fotografisanje rođendana i proslave unutra (sa ili bez prirodnog svetla), kao i napolju.

Svi zaposleni fotografi našega tima su dugogodišnji profesionalci, zaljubljenici u fotografiju, oštroga oka i nepogrešivog njuha za kadar.

Fotograf za rodjendane - Kontakt telefon: 0642879619

devojčica u žutoj majci sa ljubičastim šeširom drži tortu

Fotograf za rodjendane - Naši nedavni radovi

dve žene i jedan muškarac igraju

Proslava 50. rođendana

I mi smo se dobro proveli...

majka i kčerka se okenute leđima drže za ruke

Punoletstvo

Predivna porodica i prijatelji na proslavi...

tri zagrljene devojke poziraju za slikanje

Majin rodjendan

Život počinje u 30-oj...

Hot

Fotograf za 18 rodjendan

Uz svadbe, venčanja i krštenja, 18. rođendan je definitivno jedan od bitnijih trenutaka u svakoj porodici i kao takav, mora biti adekvatno ispraćen i profesionalno snimljen.

Zamislite scenu: Vaše dete napokon dostiže punoletstvo, jedan od najvažnijih trenutaka u životu.

Kako biste zauvek sačuvali te neprocenjive uspomene, potrebno je da ih zabeležite na što je najbolje moguće.

Tu ulazimo ja - vaš profesionalni fotograf za 18. rođendan, spremni da uhvatimo svaki osmeh, svaki trenutak radosti i svaku emociju koji čine taj dan tako posebnim.

Sa dugogodišnjim iskustvom u fotografisanju punoletstva, naša ekipa garantuje da će vaše fotografije sa rođendana biti ne samo prelepe, već i autentično upečatljive i dragocene.

Oslonite se na naše znanje, veštine i kreativnost kako biste dobili slike sa dečijih rođendana ili punoletstva koje će odražavati sve ono što ovaj dan znači za vaše dete i vašu porodicu.

Pustite nas da vam pružimo ne samo set predivnih fotografija dece, već i dragocenih uspomena koje ćete sa ponosom deliti sa svojim najbližima godinama unapred.

Jer 18. rođendan nije samo običan dan - to je prekretnica koju želite da proslavite najbolje moguće, uz fotografije koje će ostati trajno urezane u sećanju.

Roditelji, ne dozvolite da vam promakne šansa da obeležite jedan od najznačajnijih trenutaka u životu vašeg deteta. Javite nam se danas i zajedno ćemo stvoriti nezaboravne uspomene koje će trajati zauvek.

Fotograf za 18 rodjendan - 0642879619

muškarac sa bradom drži disko kuglu

Fotograf za rodjendane cene

Da li vam treba iskusni fotograf za rodjendane ili video snimanje po pristupačnim cenama? Našli ste ga! Naš cenovnik i paketi su napravljeni da za svačiji džep.

FOTOGRAF ZA RODJENDANE (DECE, BEBA I ODRASLIH)

60

Cena za Beograd.

KONTAKT
 • Sesija i fotografisanje dečijih rodjendana traje oko 2 sata.
 • Uključena je postprodukcija svake pojedinačne slike.
 • Dobijate foto galeriju koja je dostupna za deljenje sa porodicom i prijateljima online.
 • Elektronska dostava fotografija u rasponu od 2 do 7 dana.

FOTOGRAF ZA 18 RODJENDAN

120

Cena za Beograd

KONTAKT
 • Fotografisanje traje do 4 sata bez ograničenja u broju slika.
 • Slikanje gostiju i slavljenika po dolasku u klub ili restoran, koristimo studijsku rasvetu ako je izvodljivo.
 • Fotografisanje samog događaja, uključujući i trenutak sečenja torte.
 • Obrada i postprodukcija svih fotografija, uključujući korekciju boja.
 • Dobićete foto galeriju koja je dostupna za deljenje sa porodicom i prijateljima online
 • Elektronska dostava slika u rasponu od 2 do 7 dana.

Dodatne usluge


Osim naših osnovnih usluga fotografisanja, nudimo i dodatne opcije kako bismo vaše iskustvo učinili još boljim.

Iskoristite priliku da dodate posebne usluge poput izrade foto albuma, profesionalne štampe fotografija ili snimanja videa kako bismo zajedno stvorili nezaboravne trenutke koji će trajati zauvek.

Uz nas, svaki detalj vašeg rođendana će biti pažljivo i profesionalno zabeležen i pretvoren u umetničko delo.

Dodatni fotograf

Angažovanje dodatnog fotografa omogućava nam da pokrijemo više uglova i detalja vašeg rođendana, osiguravajući da nijedan važan trenutak neće proći nezapaženo.

Produžavanje foto sesije

Produžavanje foto sesije omogućava nam da zabeležimo još više nezaboravnih trenutaka, dajući vam veći izbor slika i još bogatije sećanje na vaš poseban događaj.

Snimanje video materijala

Snimanje video zapisa će dodati dinamiku i emociju vašim sećanjima, omogućavajući vam da ponovo proživite svaki trenutak događaja na poseban način.

Izrada foto albuma

Izrada personalizovanih foto albuma pružaće vam mogućnost da trajno sačuvate vaše najdraže trenutke na elegantan i originalan način. Naš studio vam pruža i takve usluge.

Galerija naših slika

tri muškarca i jedna žena u plavoj haljini igraju
dva muškarca sa dignutim pesnicama igraju
tri devojke i dva muškarca poziraju za fotografisanje
devojke igraju na proslavi rodjendana
crno bela slika devojke koja je naslonjena
majka i otac ljube kćerku u obraze istovremeno

Fotograf za rodjendane - Česta pitanja koja postavljate:


Pozdrav! U našoj sekciji Često postavljana pitanja (FAQ) možete pronaći odgovore i pojašnjena koja se tiču naših usluga. Tu smo da vam pružimo sve potrebne informacije i razjasnimo sve nedoumice koje možda imate.

KAKO DA REZERVIŠEM TERMIN ZA FOTOGRAFISANJE RODJENDANA?

Rezervacija termina za fotografisanje je brza i jednostavna. Kontaktirajte nas telefonom ili putem e-mail i navedite sve potrebne informacije o željenoj usluzi. Pružićemo  vam pružiti podršku i dogovoriti najbolji termin za vas.

KOLIKO RANIJE TREBA DA REZERVIŠEM TERMIN?

Sugerišemo vam da rezervišete fotografisanje ili snimanje za rođendan što je pre moguće kako biste osigurali dostupnost željenog termina, poželjno čim bude dogovorili tačan datum hepeninga.

KADA MOGU OČEKIVATI DA DOBIJEM ZAVRŠENE FOTOGRAFIJE?

Očekujte da ćete dobiti završene fotografije i snimke u okviru dogovorenog vremenskog roka.

DA LI OBAVLJAMO OBRADU FOTOGRAFIJA?

Apsolutno, naš proces obrade uključuje korekcije poput podešavanja osvetljenja, kontrasta, poboljšanja boja i kompozicije, što možete videti na primerima na ovoj stranici.

KADA MOŽEMO OČEKIVATI NAŠE FOTOGRAFIJE?

Svesni smo činjenice da je važno da što pre dobijete svoje fotografije nakon završetka događaja! Zato se trudim da ih obradim i dostavim u roku od 24 sata.

KOLIKO ĆE FOTOGRAFIJA BITI ZABELEŽENO DOK TRAJE FOTOGRAFISANJE ROĐENDANA?

Kada je u pitanju broj fotografija, trudim se da zabeležim svaki poseban trenutak. Prosečno, tokom svakog sata slikanja, nastane od 90 do 120 fotografija. Ovo vam pruža obilje materijala za odabir najlepših trenutaka vašeg događaja.

KOLIKO VREMENA ČUVATE FOTOGRAFIJE?

Vaše fotografije će biti čuvane šest meseci nakon datuma fotografisanja. Sačuvajte ih bar na dva mesta.

Fotograf za rodjendane iskustva

Otkrijte nezaboravne trenutke, osmehe i priče naših zadovoljnih klijenata sa fotografisanja rođendanskih proslava koje smo zabeležili sa pažnjom i strašću.

 • “Potpuno sam oduševljen što sam se odlučio za ovu agenciju i njihove fotografe Od početka do kraja, bili su neverovatno ljubazni i predusretljivi. Bez oklevanja ih rezervišite. Fotografije su ispale sjajne, a usluga zabavna i prijateljska. Jako sam zadovoljan... Rezervište odmah... Bićete prezadovoljni. Moj rođendan je postao poseban zahvaljujući njima.”
  Jovan
  Beograd
 • “Ne možemo dovoljno da zahvalimo na divnim fotografijama koje je napravljene našem sinu na rođendanu! On je u potpunosti uživao u fotografisanju i osmehivao se od trenutka kada je fotograf za rodjendane Milan stigao pa sve do odlaska (što nije lako postići sa detetom od 5 godina!). On je savršen fotograf za slikanje dece na rođendanima - prijateljski nastrojen, brižan i pre svega zabavan! Ličnost našeg sina potpuno dolazi do izražaja na svakoj fotografiji. Hvala vam”
  Vasilije
  Novi Beograd
 • “Kada je u pitanju organizacija rođendanske proslave za našeg sina, odabir Milana kao fotografa bio je pun pogodak! Milan je iskusni fotograf koji je veoma detaljno i profesionalno planirao sve aspekte za snimanje i slikanje svečanosti, unapred znajući koje momente želi da zabeleži. Fotografisanje sa njim je bilo izuzetno zabavno iskustvo, jer je Milan veoma prijatan i lako se uklopio sa našim gostima. Kada smo videli krajnje rezultat, bili smo oduševljeni! ”
  Marija
  Beograd

Kontakt za fotografisanje rodjendana

Započnimo naše zajedničko putovanje! Stigli ste na deo naše web stranice za kontakt!

Ovo je veliki korak ka ostvarenju vaših snova o fotografijama!

Radujem se tome da čujem o čemu ste sanjali i kako možemo to pretvoriti u stvarnost! Kao fotograf za rođendane, posebno se radujem što ću upoznati vaše želje i zajedno stvoriti nezaboravne trenutke gde če vaša zabava biti zauvek zabeležena!

Ako želite direktno da nas kontaktirate za profesionalno fotografisanje i snimanje dece i dečijih rođendana i zakazati naše usluge, možete poslati poruku ili pozvati na broj telefona: (064) 2879-619!

Beograd, Srbija

POZOVITE NAS

Prijatelji stranice

Nazovite za vrhunsku uslugu bilo da su u pitanju venčanja, rođendani, poslovni događaji, krstenja ili bilo kojoj drugoj prilici, uz vrhunski ketering, živu muziku koju pružaju vrhunski bendovi i nezaboravne trenutke zabeležene profesionalnim fotografijama i video snimicima u restoranu Ružo Rumena za potpuni doživljaj. Hrana i piće na proslavama su neograničeni!