otac drži dete u crkvi na krštenju

Fotograf za krštenja - Najpovoljnije cene usluge - Beograd

Fotograf za krštenje je neizostavan deo ovog posebnog dana, a naš tim za foto produkciju će s ljubavlju zabeležiti svaki trenutak. Pogledajte našu ponudu i rezervišite svoj termin za fotografisanje krštenja online ili putem telefonskog poziva!

KONTAKT

Fotograf za krštenja Beograd - Najpovoljnija cena

Uskoro će vaša beba biti krštena, i želite da ovaj trenutak zabeležite na najlepši mogući način?

Nema potrebe da tražite dalje, jer kod nas ćete pronaći baš ono što vam je potrebno - tim fotografa sa bogatim iskustvom u stvaranju nezaboravnih uspomena!

Naša usluga fotografisanje krštenja obuhvata događaje u crkvi i na različitim drugim lokacijama kao što su dečije igraonice, restorani, banket sale i mnoge druge.

Pored fotografisanja, nudimo i opciju snimanja krštenja kako bismo zabeležili svaki dragoceni detalj ovog važnog događaja.

Za krštenje vam je potreban kum, pop, crkva i, naravno, i fotograf da zabeleži te predivne trenutke!

Kada rezervišete datum, samo nas obavestite; naš fotograf je uvek dostupan za vas.

Fotografisanje krštenja zahteva stručan pristup i pažnju svakog trenutka. Ovo su dragoceni momenti koji se ne mogu ponoviti.

Krštenje predstavlja prvu Svetu Tajnu koja se obavlja samo jednom u životu.

Za svakog vernika, to je dan ispunjen najlepšim emocijama i srećom koja se pamti zauvek.

Naša ideja je da ovaj poseban događaj zabeležimo diskretno i neprimetno u celom njegovom trajanju.

Iako su deca mala u vreme krštenja, vremenom će sa oduševljenjem pregledati fotografije, prateći svoj put odrastanja kroz ove dragocene uspomene.

Mi smo stručna ekipa profesionalnih fotografa i snimatelja, sa višegodišnjim iskustvom u raznim granama fotografije, uključujući i krštenja.

Ovaj dan je značajan momenat u životu vašeg deteta, a fotografije i video snimci su najbolji oblik da te posebne uspomene sačuvate za sva vremena.

Možete biti potpuno sigurni u to.

Uvek ćete imati priliku da se setite ovog trenutka na najbolji mogući način, a vaše dete će imati privilegiju da, u budućnosti, ponovo proživi te trenutke kroz fotografije i snimak krštenja.

beba dodiruje bibliju u crkvi

Fotograf za krštenje Beograd i angažovanje


Nudimo vam različite pakete usluga za fotografisanje krštenja kako bismo zadovoljili sve vaše potrebe i želje.

Naš osnovni paket uključuje angažovanje jednog iskusnog fotografa, koji će pažljivo zabeležiti sve detalje ovog posebnog dana, uključujući i ceremoniju krštenja.

Takođe, ovaj paket uključuje i fleš memoriju od 16GB sa svim fotografijama u punoj rezoluciji.

Za one koji žele potpunu pokrivenost i fotografisanje i video snimanje celog dana, nudimo napredni paket koji obuhvata celodnevno angažovanje jednog fotografa i snimatelja.

Mi vam možemo dokumentovati sve - od detalja priprema, ceremonije krštenja, pa sve do proslave u restoranu.

U okviru ovog paketa, dobićete fleš memoriju od 32GB sa svim fotografijama u punoj rezoluciji.

Pre samog fotografisanja krštenja, naš fotograf dolazi u  crkvu pola sata ranije kako bi izvršio neophodna merenja i osigurao besprekornu organizaciju.

Važno nam je da svaki momenat bude zabeležen na najbolji mogući način.

Nakon toga, njegova obaveza je da neposredno zabeleži što veći broj trenutaka u spontanom maniru.

Posebno se trudimo da budemo nenametljivi kako biste u potpunosti mogli da uživate u proslavi.

Uz nas, možete biti sigurni da će svi važni trenuci sa krštenja vaših najbližih biti zabeleženi na najbolji mogući način.

Fotograf za krštenje Beograd - Najpovoljnija cena
064 / 287 96 19

image

Fotografisanje krštenja i galerija slika

na slici se vide bebine nogice
crno-bela slika na kojoj su beba koju otac drži u rukama i pop
na slici su sveća i krst u crkvi
biblija na stolu
kandilo i sveča
majka drži dete i ruka koja želi da ga dodirne

Fotograf za krštenje i cene usluge

Kod nas, uz cenu fotografisanja u crkvi, dobijate i besplatan fotosešn nakon ceremonije.

Ovaj dodatak omogućava vašem detetu, ali i celoj porodici, da sačuva nezaboravne trenutke kroz prelepe porodične slike.

Ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja oko naše usluge ili želite da zakažete slikanje i snimanje, slobodno nas kontaktirajte na broj:064 / 287 96 19.

Naša usluga podrazumeva fotografisanje tokom krštenja u crkvi, organizovanje foto sesija, kao i snimanje proslave, bilo da se radi o restoranu, igraonici ili nekoj drugoj lokaciji koju vi izaberete.

Uz to, dostupni smo i za slučaj da vam je potrebno fotografisanje u crkvi, organizacija foto sešna ili snimanje nastavka proslave u restoranu.

Locirani smo u Beogradu, ali smo spremni vam pružimo usluge i da profesionalno zabeležimo vaše posebne trenutke širom cele naše zemlje.

Cena već od

45/sat

Možete biti uvereni da će dogovorena cena biti i definitivna i da nećete imati nikakvih iznenađenja kasnije. 

POZOVITE NAS

Fotograf za krštenje i najćešća pitanja

Dobrodošli u našu sekciju Najčešća pitanja (FAQ), gde smo pripremili odgovore na neka od vaših najčešćih pitanja u vezi sa našim uslugama fotografisanja.

Kako mogu zakazati termin?

Zakazivanje termina za fotografisanje je jednostavno. Možete nas kontaktirati pozivom na naš broj telefona ili slanjem upita putem e-pošte. Molimo vas da u svom upitu navedete sve bitne informacije o usluzi koju želite kako bismo vam mogli pružiti najbolju podršku.

Koliko unapred treba rezervisati termin?

Preporučujemo da rezervišete fotografisanje ili snimanje što je moguće ranije kako biste osigurali dostupnost željenog termina, idealno čim saznate tačan datum događaja.

Kada ću dobiti gotove fotografije?

Gotove fotografije možete očekivati u okviru dogovorenog roka.

Da li vršimo obradu fotografija?

Naravno, naša obrada uključuje korekcije kao što su prilagođavanje svetla, kontrasta, poboljšanje boja i kompozicije, što možete videti na primerima na ovoj stranici.

Kad MOŽEMO DA OČEKUJEMO svoje fotografije?

Razumemo da svi jedva čekate da vidite svoje fotografije nakon što se događaj završi! Zato se trudimo da ih obradimo i dostavimo u roku od 24 sata.

Koliko fotografija mOŽEMO očekivati?

Prosečno, na svakih sat vremena, napravim oko 150 fotografija.Prosečno, na svakih sat vremena, napravim oko 150 fotografija.

Iskustva naših klijenata

 • "Naša ocena je definitivno 10+! Tim fotografa nas je potpuno oduševio. Bili su izuzetno ljubazni, profesionalni, duhoviti i iznad svega - kreativni!Fotografije koje su nam dostavili su visokog kvaliteta i izuzetno jasne, svaka od njih je pravo remek-delo. Ali ono što bih zaista izdvojila kao apsolutni vrhunac je highlight video koji su napravili. Reči jedva mogu da opišu koliko smo zadovoljni!
  Hvala vam na nezaboravnom iskustvu i sjajnom radu. Sve najbolje i sve preporuke za fotografisanje - deset puta!"
  Zorana - Pančevo
 • Želim da podelim sve svoje pohvale za fantastičan tim iz Foto Radnje 011  koji je uhvatio najlepše trenutke na krštenju naše male princeze! Slike su jednostavno predivne - iskrene i emotivne. Fotografi su se potrudili da ne propuste ni najmanji detalj: prostor, dekoraciju, svakog gosta i svaki dragocen trenutak. Toplo preporučujem.
  Jovan - Beograd
 • “Nezaboravno iskustvo sa ovim divnim ljudima! Posebno bih želela da istaknem našeg glavnog fotografa, Ivanu, koja je bez sumnje najbolji fotograf sa kojim smo ikada radili. Hvala vam na predivnom iskustvu i slikama koje su premašile sva naša početna očekivanja!"
  Milica - Beograd

Naš kontakt

Za sve dodatne informacije, pitanja ili kako biste rezervisali svoj termin za fotografisanje i snimanje, slobodno nas kontaktirajte na broj telefona koji se nalazi na našoj web stranici.
064 / 287 96 19
Takođe radimo fotografisanje i video snimanje rođendana, punoletstva, svadbe i venčanja.

KONTAKT